Crêpes & Galettes

Bij Crêperie Natuurlijk worden 100% biologische crêpes à la minute gebakken volgens Bretons recept. Met een biologisch honingbiertje als speciaal ingrediënt. De crêpe is een zeer dunne pannenkoek en wordt traditioneel gebakken op een grote gietijzeren plaat. Hierna wordt hij op de plaat belegd met bijvoorbeeld; huisgemaakte gezouten karamel, confituur, banaan met chocoladepasta of seizoensvruchten met slagroom.

Voor de hartige trek serveren we authentieke Bretonse Galettes. Dit is de hartige, krokante variant van de crêpe, gemaakt met het gezonde boekweitmeel. Onze favoriet; de Wokkie – Tokkie Special: kaas, bacon, uienchutney en een vers eitje.

Crêpes en galettes

Met Vriendelijke Groenten

Crêperie Natuurlijk serveert natuurlijke voeding met een verhaal;

De ingrediënten zijn zoveel als mogelijk lokaal en vers ingekocht. Biologische uien voor de gekarameliseerde uienchutney komen van tuinderijen uit Tilburg e.o. De smaakvolle aardbeien, bramen, rode bessen die in de tuin groeien, hebben de hoofdrol in het menu en worden verwerkt tot beleg voor de flinterdunne flensjes.

De eieren, de melk en het vleeswaren zijn afkomstig van blije dieren, biologisch. De honing komt van eigen imkerij. De eitjes van Wokkie, Tokkie en Sokkie worden meegebakken bóven op jouw pannenkoek. Galette complete!

Met vriendelijke groenten

Catering

De crêpe is veelzijdig, maar voor een compleet diner op jouw trouwerij, feest of bedrijfsevenement willen we graag flexibel zijn in het aanbod en bieden je daarom graag een geheel menu aan.

Hoe werkt het?

Jij geeft aan interesse te hebben en ik stuur jou een voorstel toe. Hierin kun je met diverse bouwstenen een pakket maken dat afgestemd is op jouw wensen. Enkele voorbeelden:

  • Moestuinsoep: een heerlijke verse soep met ingrediënten uit de buurtmoestuin. Denk hierbij aan: Pompoensoep, courgettesoep, preimosterd soep of tomatensoep.
  • Pluk je Thee zelf in het kruidentuintje bij de foodtruck. We nemen een prachtige Russische waterkoker mee en verse kruiden zoals munt, citroenmelisse, verveine en kamille.
  • Aardappel Tornado: krokant gebakken aardappelspiraal op een stokje met diverse soorten kruidenzout. Met een topping van tzatziki- of pindasaus is dit een heerlijke en bijzondere snack.

Foodtrailer Catering
Contact

Heb je een goed idee, een vraag of een opmerking? Vul je gegevens in en stuur een bericht naar Kaatje.